nästan som hos mamma

idag bad Shizuka mig att göra en kaka hon kunde ta med sig till sina kompisar imorgon. Kul att hon frågade så naturligtvis sa jag att jag skulle göra det. MEN, så blev jag helt plötsligt nervös och tänkte att "nu får det ju inte bli misslyckat". Och naturligtvis var det precis misslyckat som blev resultatet.

Jag gjorde kladdkake-muffins som jag hade för mycket kakao i. MEN, som tur är älskar Shizuka choklad och kakao så det tog hon naturligtvis ingen notis om utan åt gladeligen två muffins trots att hon slickat bunken redan innan. Den andra sorten jag gjorde var en chansning med tanke på att jag inte blivit riktigt vän med Mitsukos ugn. Jag gav mig nämligen på jitterbuggare (för er som inte vet vad det är kan man säga att det är mördeg man kavlar ut till en platta, kletar på marängsmet och rullar ihop som en rulltårta. Sen skär man det till kakor och gräddar.) Jag fick kaksmeten hård som den ska vara, men marängen är fortfarande kladdig... ja, ja, men Shizuka bryr sig inte så hon tar med sig dem också, även om jag får skämmas lite för resultatet. :/

Men, det är inte kakmisslyckandet som är nästan som hos mamma (även om man kanske skulle kunna tro det, hi hi). Nej, det är vad som hände efteråt som fick tankarna att dra hemåt. Jag la mig nämligen halvt utmattad ner på golvet bredvid Mitsuko och rätt vad det är så fick jag lite gratis massage. Mmm, det var skönt, även om hon passade på att kittla mig med jämna mellanrum... (var inte lika uppskattat som massagen, men hon hade roligt). Fast mamma, du är mycket bättre på att massera :)

Till nästa gång... ät en frukt, det är mycket nyttigare än jitterbuggare.
Tjingeling!

Ps. Linda I, om du läser det här, kan inte du be din mamma skicka receptet på hennes snickerskakor. Och så kan du ju hälsa trummis-Emil att jag tänker baka massor av såna och han får ingen alls! hi hi

Kommentarer
Postat av: Linda

Det ska vi nog kunna lösa :)

Kram

2009-02-09 @ 17:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0