börjar få koll nu
sen jag "flyttade hemifrån" har jag ju fått börja laga mat själv igen. Men eftersom svenska ingredienser är ganska dyra här i Japan så har jag liksom fått börja lära mig att laga japanskt. Själva matlagningen är väl inte så svår, jag menar, tillreda kyckling är likadant var man än är. Det som är klurigt är att få till alla kryddor och smaker. Då är det väldigt bra att ha tillgång till en japansk mamma som man kan maila till och få recept.
Idag har jag lagat söt-sur ananaskyckling. Det blev gott. Tror i ju för sig att det är kinesiskt men ändå, det var gott, blev tillräckligt över till imorgon och jag känner att jag börjar få lite koll på det här med japansk matlagning. :-)
Till nästa gång... laga något du aldrig gjort förut, det kan bli en smaksensation.
Tjingeling!
Idag har jag lagat söt-sur ananaskyckling. Det blev gott. Tror i ju för sig att det är kinesiskt men ändå, det var gott, blev tillräckligt över till imorgon och jag känner att jag börjar få lite koll på det här med japansk matlagning. :-)
Till nästa gång... laga något du aldrig gjort förut, det kan bli en smaksensation.
Tjingeling!
Kommentarer
Postat av: Fidde
Varför visade du aldrig dina matlagningskunskaper när du bodde här?
Trackback